Magyarhelyelyesiras, Helyesírás, magyar helyesírás, online helyesírás, online magyar helyesírás, helyesírás szótár, magyar helyesírás szótár, magyar online helyesírás szótár, e-book, e-könyv, e-szótár, online szótár, online helyesírás, ingyen szótár, ingyenes online szótár, free, ingyenes helyesírás szótár, ingyenes helyesírás szótár
 
  
       
      

Szerkessze Ön is a magyarhelyesiras.hu-t! Ha nem talál egy szót, kérjük, küldje el nekünk: kerdes@magyarhelyesiras.hu

Latinovits DVD
latinovits DVD Latinovits DVD megrendelés
DIA DVD

fizika show

ovegesÖveges professzor a mai napig a legnépszerűbb tv-tudós!

Megjelent az Öveges József televíziós kísérleteit tartalmazó, 4 részből álló DVD-sorozat! A lemezeken a maguk nemében egyedülálló és érdekfeszítő kísérletek elevenednek meg Öveges professzor sajátos, figyelmet felkeltő stílusában. Most először láthatók DVD-n!

öveges

 

mindenki iskolaja
A FIZIKA, a MATEMATIKA és a KÉMIA törvényei nem változtak az elmúlt évek során sem.
A Mindenki Iskolája a Magyar Televízió talán legnagyobb szabású oktatási vállalkozása volt. A neves televíziós személyiségeket (Antal Imre, Sinkovits Imre, Dr. Sas Elemér) felvonultató sorozat páratlan szemléltetőeszköz, melynek segítségével szórakozva juthatunk tantárgyi ismeretekhez. Most végre megrendelhető DVD-n!

Emlékeznek még?
19 évvel az európai bevezetés után hazánkban is hivatalossá
vált az SI-mértékegységrendszer használata.
Az SI-mértékrendszert egy hatrészes rajzfilmsorozat
népszerűsítette. Ez a sorozat sokak örömére végre megjelent
DVD-n...

Tovább

A karóra több mint egyszerű időmérő óra - a karóra divatcikk, az öltözködés része. Egy elegáns karóra, vagy sportos karóra nélkülözhetetlen kiegészítője a ruhatárnak, legyen szó akár női, akár férfi óráról. Klasszikus formavilágú elegáns karóra gyakorlatilag minden óramárka kínálatában megtalálhatóak.

Óra, karóra - Karóra Üzlet Webáruház | Férfi karóra | Női karóra
Óra, karóra - Karóra Centrum | Férfi karóra | Női karóra
Óra, karóra - Casio órák webáruház
Óra, karóra akciók - Karóra Klub

TESZTVERZIÓ • 2011 Sprinter Plusz • Contact: sprinter@sprinterkiado.hu

 

Az első ingyenes Online Helyesírás Szótár. Magyarországon jelenleg is sokaknak gondot okoz a helyesírás, ami országos probléma és ez a tanév kezdetével rendszeresen újra reflektorfénybe kerül.Eddig nem volt olyan online helyesírási szótár, ahol gyors és megbízható segítséget lehetett volna kapni. Az iskolateve.hu ezt a problémát szeretné orvosolni a teljesen ingyenes, magyar online helyesírás szótár közreadásával. Az interneten keresztül bárhonnan, bármikor elérhető oldal eddig példátlan módon nyújt segítséget a helyesírási tanácsadásra vágyóknak. Különlegessége, hogy nem csak a szavakat találjuk meg, hanem az adott szóra vonatkozó helyesírási szabályok is egy kattintással megjelentethetők. A keresést részletes keresési beállítások segítik. Az online helyesírás szótár a www.iskolateve.hu vizuális oktatási portálról érhető el, vagy közvetlenül a www.magyarhelyesiras.hu oldalon. Az iskolateve.hu a folyamatosan megjelenő DVD kiadványokon túl, a jövőben további, ingyenesen elérhető tartalmakkal is szeretné segíteni a tanárok, diákok, érdeklődők munkáját.